Assortiment

Bestel heerlijk eten met liefde bereid door uw lokale kwaliteitscateraars.

Al sinds 2008 zorgen we zo voor blije gezichten en ontzorgde gasten. Kiest u voor onze cateringservice, dan kiest u voor een professionele en betrouwbare partner die uw catering tot in de puntjes bezorgd.

Staan uw wensen er niet tussen?

Buffet bestellen Oss

BBQ bestellen Oss

Lunch bestellen Oss

Brunch bestellen Oss

Stamppot bestellen Oss

Gourmetten bestellen Oss

Hapjes bestellen Oss

High Tea bestellen Oss

Tapas bestellen Oss

Italiaans bestellen Oss

Grieks bestellen Oss

Desserts bestellen Oss

Walking dinner Oss

Food truck Oss

Snackwagen Oss

Borrel bestellen Oss

Live Cooking Oss

In Oss, waar gastronomie in volle glorie is

brengen wij u op een culinaire ontdekkingsreis door onze menu’s. Of u nu een knallend feest organiseert op het werk of gewoon thuis wilt genieten, onze culinaire aanbod zal uw smaakpapillen verwennen.

Begin de culinaire reis met een selectie van de meest verleidelijke buffetopties, met smaken van over de hele wereld die samenkomen op het bord. Of geniet van de onweerstaanbare aroma’s van een authentieke BBQ-ervaring, die uw smaakpapillen zullen laten dansen.

Onze lunches voelen als een warme omhelzing op een hectische dag, terwijl onze Brunches een feestelijke verwennerij zijn die de ochtend opvrolijken met lekkernijen van zoet tot hartig.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Op zoek naar een dosis comfortfood?

Onze Stamppotten brengen de Nederlandse traditie tot leven, terwijl Gourmetten is een gezellige sociale gebeurtenis waarbij iedereen zijn innerlijke chef-kok vrij kan laten.

Als u zin heeft in lichte lekkernijen, bieden onze smaakvolle Hapjes een uitstekende keuze, perfect voor ontspannen samenzijn. Of trakteer uzelf op een luxe High Tea, met thee, gebakjes en sandwiches die uw zintuigen verwennen.

Bij het vallen van de avond, nemen we u mee op een wereldreis met een scala aan opties, van Italiaanse tot Griekse gerechten, en van verrukkelijke Desserts tot spannende Tapas. Als u op zoek bent naar een bijzondere eetervaring, probeer dan onze Walking Dinner, Food Truckof Live Cooking-aanbiedingen.

Kortom, in Oss, is er voor elke smaak een smakelijke oplossing. Laten we samen genieten van de overvloed aan smaken die deze prachtige stad te bieden heeft. Eet smakelijk!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.