Koningsdag Oss


De dag van de koning is een van de meest populaire feesten van het jaar in Oss, er komen dan ook op af, de stad stroomt helemaal vol. Wanneer je besluit om Koningsdag eens lekker thuis te vieren, terwijl je geniet van, kan Catering in Oss je helpen om voor deze heugelijke dag iets lekkers op tafel te zetten. Dit kan echt van alles zijn, ongeacht of het een ontbijt is, een lunch of diner, of simpelweg schalen met heerlijke hapjes en snacks, wij kunnen het voor je regelen.

Het is aan jou om de maaltijd naar eigen wens in te delen. Het aanbod dat we hebben is lekker uitgebreid, en bevat gerechten uit alle windstreken, niets is ons te gek. Wij maken het met liefde, en kunde, voor je klaar, en leveren het voedsel en bijpassende dranken, op de afgesproken datum en tijdstip. We brengen in heel Oss.

GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hoe gaat het aanvragen van een offerte, en het bestellen in zijn werk?


Als je een offerte wilt aanvragen, kun je dit op onze webpagina doen. Druk op de knop “Offerte aanvragen” en vul het aanvraagformulier in dat verschijnt. Probeer op dit formulier zo specifiek mogelijk te zijn, hoe uitgebreider je je wensen beschrijft, hoe meer wij je een perfecte op maat gemaakte offerte kunnen opsturen! Denk er ook aan om aan te geven of er bijzondere verzoeken bestaan, denk hierbij aan bijvoorbeeld glutenvrij eten, vegetarisch.

Zodra je de offerte hebt ontvangen, en je er helemaal mee eens bent, kun je overgaan tot de bestelling, ook dit doe je via deze website. Selecteer je voorkeuren, maak snel even een account aan (dit kost niet meer dan 3 minuten), en verricht als laatste stap, de geldovermaking, en klaar ben je, het gemakt dient de mens! De betaling geschiedt via het iDEAL systeem.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat zit er nog meer in ons assortiment voor Koningsdag Oss?


De keuze aan gerechten is lekker uitgebreid, we hebben voor ieder wat wils, we bieden gerechten aan uit alle delen van de wereld. Om je alvast een beetje een idee te geven, kan ik een paar van de opties met je bespreken, maar om alles te bekijken wat we te bieden hebben, verwijs ik je graag naar de pagina “onze gerechten” op deze website.

Hapjes bestellen Oss
Buffet bestellen Oss
High Tea bestellen Oss
Tapas bestellen Oss
Lunch bestellen Oss
Gourmetten bestellen Oss
Borrel bestellen Oss
Italiaans bestellen Oss
Grieks bestellen Oss

Je ziet het, we hebben echt van alles in huis, om elk feest tot een weergaloos succes te maken. Ook voor Koningsdag is er van alles mogelijk. We hebben voor deze dag lekker veel verschillende soorten bieren, en cocktails in het aanbod. En natuurlijk ook Champagne. Er moet toch getoast kunnen worden!

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Koningsdag Oss: Tot slot


Ongeacht of je Koningsdag viert met je vriendenclub, in de huiselijke sfeer, met onze expertise maken we er een geweldig feest van, waarbij we aan ieders wensen voldoen. Laat ons weten wat je wensen zijn, en we zorgen ervoor dat ze werkelijkheid worden. We wensen je een fantastische Koningsdag toe, met zonnig weer! Heel veel plezier!

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.