Gelegenheden

Wij verzorgen voor alle denkbare gelegenheden de catering. Hieronder hebben wij een opsomming gemaakt van eerder verzorgde opdrachten.

 

Staat uw gelegenheid er niet tussen?

Op het werk

Verjaardag vieren Oss

Bedrijfsfeest Oss

Bruiloft Oss

Buurtfeest Oss

Bedrijfsuitje Oss

Babyshower Oss

Langs de weg

Vrijgezellenfeest Oss

Personeelsfeest Oss

Housewarming Oss

Festival Oss

Bedrijfsopening Oss

Receptie Oss

Straatfeest Oss

Burendag Oss

Partyservice Oss

Evenement Oss

Trouwfeest Oss

Uitvaart Oss

Familiedag Oss

Zomersluiting Oss

Traiteur Oss

In Oss begrijpen we de kunst van het omtoveren van elk moment tot een smaakvol avontuur.

Onze partyservice staat klaar om u te helpen bij het creëren van onvergetelijke, smaakvolle herinneringen, ongeacht de gelegenheid.

Of het nu op kantoor, bij een verjaardag, een bedrijfsfeest, een bruiloft of een buurtfeest in de straten van Oss is, onze partyservice staat paraat om u te assisteren.

Op het werk, of het nu een cruciale zakelijke bijeenkomst, een bedrijfsjubileum of simpelweg de dagelijkse lunch betreft, kun je vertrouwen op onze partyservice om smakelijke broodjes, salades en uitgebreide buffetten rechtstreeks naar jouw kantoor te brengen. Werk hard, feest harder! Van bedrijfsfeesten tot personeelsfeesten, we zorgen ervoor dat het team wordt verwend met heerlijke gerechten en drankjes.

Een bruiloft markeert de viering van liefde en leven, en wij zorgen ervoor dat uw bruiloftsgasten worden verwend met heerlijke gerechten en drankjes. Buurtfeesten smeden banden binnen de buurt, en wij maken van het buurtfeest een smaakvolle ervaring, of het nu gaat om een barbecue in het park of met foodtrucks in de straten van Oss.

Voor bedrijfsuitjes bieden we een diversiteit aan avontuurlijke activiteiten en lekker eten, variërend van een speurtocht gevolgd door een diner of een kookworkshop gevolgd door een feestelijke borrel. Voor babyshowers bieden we de aanstaande moeder en haar gasten smakelijke taarten, hapjes en drankjes.

Onze foodtrucks bieden onderweg een snelle en smaakvolle hap, variërend van sappige hamburgers tot exotisch streetfood. Vrijgezellenfeesten kunnen worden gevierd met stijl en smaak, of het nu draait om een chique diner, een avondje uit of een eigenzinnig themafeest.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Housewarmings worden extra bijzonder met onze catering

of het nu gaat om hapjes voor de open huisbezichtiging of een uitgebreid diner voor de intieme feestavond.

Bedrijfsopeningen verdienen een feestelijke opening, en onze partyservice kan zorgen voor een indrukwekkend evenement met heerlijke hapjes en drankjes. Recepties, of ze nu zakelijk zijn of sociaal, worden gevierd met een scala aan hapjes en drankjes om uw gasten te verrassen.

Straatfeesten worden culinaire spektakels met onze BBQ en partyservice mogelijkheden, waar de straten gevuld zijn met poffertjes en gourmetburgers. Burendagen worden gevierd met heerlijke gerechten en gezelligheid.

Of uw evenement nu groot of klein is, onze partyservice staat voor u klaar. Van het plannen en bereiden van het menu tot de service op locatie, wij nemen alle stress uit handen, zodat u kunt genieten.

Onze ervaring en expertise staan ter beschikking van evenementen, of het nu gaat om een congres, beurs, modeshow of cultureel festival, om alle gasten te verwennen.

Huwelijksfeesten behoren tot de meest gedenkwaardige dagen in het leven, en we zijn er om uw trouwdag te transformeren tot een culinair meesterwerk. Van elegante diners tot ongedwongen buffetten, wij garanderen dat uw huwelijksdag onvergetelijk wordt.

En laten we de lijst afsluiten met het feit dat we er zijn voor alle momenten in het leven, zelfs de meer ontroerende. Uitvaarten worden met grote zorg en respect benaderd, en onze partyservice biedt ondersteuning bij het verzorgen van de catering, zodat u zich kunt concentreren op het delen van herinneringen.

Onze culinaire lekkernijen maken familiedagen en zomersluitingen extra bijzonder, en we zorgen ervoor dat uw geliefden kunnen genieten van heerlijke maaltijden en traktaties.

Tot slot, ongeacht de gelegenheid, de locatie of het moment in Oss, onze partyservice staat klaar om van elk moment een smaakvol avontuur te maken. Geniet van de smaken van de stad en de hartverwarmende momenten van samenzijn, terwijl wij de culinaire magie verzorgen. Oss, waar ieder moment een culinair avontuur is!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.