Borrel bestellen Oss

Als topspecialist in de catering sector, weet ik dat een borrel altijd een vrolijke gelegenheid is. Het kan zijn ter gelegenheid van een speciale gebeurtenis: een verjaardag, een mijlpaal op het werk, een kennismaking met nieuwe collega’s, een jubileum, of wat voor gelegenheid dan ook. Voor diegene die de borrel organiseert, is het van groot belang dat het een gezellige borrel wordt waar alle gasten met plezier op terugkijken.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Bestel catering voor uw borrel in Oss

Wilt u voor uw borrel in Oss alles op eigen houtje doen? Dat betekent dat u de inkopen moet verzorgen en zelf de hapjes bereiden, bijvoorbeeld. Maar dat is een flinke taak, dus waarom zou u het niet laten verzorgen? Hoe dan? Via onze website, waar diverse cateraars zich hebben aangesloten. Elke cateringexpert heeft zijn eigen specialiteiten. Borrel catering is daar slechts één van. U bent helemaal vrij om te beslissen hoe u de borrel wilt laten verlopen. U kunt kiezen tussen een bescheiden borrel of een uitgebreide borrel met alle denkbare extra’s. En dit kan plaatsvinden op de door u gekozen locatie. Als u bijvoorbeeld een bedrijfsborrel wilt organiseren in uw eigen kantoorruimte, dan zorgt de cateraar ervoor dat alles op die locatie wordt geleverd. Zeker, kan de cateraar de catering ook gewoon bij u thuis afleveren.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hapjes bestellen Oss

Een borrel is niet compleet zonder heerlijke hapjes. Onze cateraar kan deze hapjes voor u verzorgen. Op onze website kunt u het diverse assortiment aan hapjes ontdekken en uw keuze maken. Als u prijsinformatie wilt voordat u uw bestelling plaatst, kunt u deze met gemak en zonder verplichtingen aanvragen.

Iets anders dan de standaard borrel?

Voor degenen die verlangen naar meer dan een standaard borrel met traditionele hapjes, zijn er tal van alternatieven beschikbaar. U kunt bijvoorbeeld overwegen om een food truck in Oss te reserveren. Dit zorgt voor een extra gezellige sfeer tijdens uw borrel. De food truck beschikt over een volledig uitgeruste horecakeuken waarin een breed scala aan heerlijke gerechten kan worden bereid. U kunt kiezen uit gerechten vanuit diverse internationale keukens. Zo kunt u bijvoorbeeld opteren voor een food truck met Aziatische specialiteiten, of een food truck met Caribische specialiteiten. Ook pizza’s en hamburgers zijn beschikbaar.

Een andere optie is om een BBQ in Oss te organiseren. In Oss vindt u een ruime variëteit aan barbecuegerechten.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat kan de catering in Oss nog meer bieden?

Niet alleen voor borrels bestellen Oss bent u op onze website aan het juiste adres.
Feesten en partijen worden altijd gewaardeerd op de kwaliteit van het aangeboden eten. Een populaire vorm van catering is het buffet, omdat dit diverse gerechten biedt en er voor ieder wat wils is. Voor ieder feest is het bestellen van een buffet in Oss een goede keuze.
Denkt u bij uw te organiseren event eerder aan een opstelling waar mensen gezellig de hele avond kunnen genieten van kleine gerechten aan tafel, dan past het om te gourmetten in Oss. De catering biedt een uitgebreid assortiment van gourmetschotels.
Ook voor de lunch in Oss is de catering een goede partner. Misschien wilt u een gezellige lunch organiseren voor familie en vrienden, of is er een lunch nodig voor een zakelijke bespreking. Kijk op onze website naar de mogelijkheden.
Zoekt u een alternatieve manier om uw verjaardag te vieren? Organiseer eens een High Tea! Hier kan bij een kop lekkere thee genoten worden van allerlei zoete en hartige hapjes. Dit kan bij u thuis, maar u kunt door de catering ook de High Tea laten leveren op een door u gewenste locatie.
Voor de zoetekauw: de cateraar kan ook desserts in Oss leveren. Organiseer eens een dessert party, dat is helemaal in! Eens een keer niet de gebruikelijke hartige hapjes, maar alleen maar lekkere zoete taarten en nagerechten. Heerlijk!

Bij ons op de website bent u niet alleen voor borrels aan het juiste adres. Feesten en partijen worden altijd beoordeeld op de kwaliteit van het geserveerde eten. Een veelgekozen vorm van catering is een buffet, omdat dit een scala aan gerechten biedt en voor iedereen wat te vinden is. Het bestellen van een buffet in Oss is een geweldige optie voor alle soorten feesten.

Indien u de voorkeur geeft aan een opstelling waarbij gasten de hele avond aan tafel kunnen genieten van kleine gerechten, dan is gourmetten in Oss een passende keuze|dan is gourmetten in Oss een geschikte optie|dan past gourmetten in Oss goed bij uw wensen|dan is gourmetten in Oss een uitstekende keuze}. Onze cateringpartner heeft een breed scala aan gourmetschotels beschikbaar. Ook voor de lunch in Oss kunt u op de catering vertrouwen. Wellicht wilt u een gezellige lunch regelen voor familie en vrienden. Raadpleeg onze website voor een overzicht van de mogelijkheden.

Wilt u uw verjaardag eens op een andere manier vieren? Misschien is het een idee om een High Tea te overwegen. Een High Tea biedt gasten de mogelijkheid om te genieten van diverse zoete en hartige hapjes. Dit kan bij u thuis, maar ook op een locatie van uw keuze, plaatsvinden. Voor de liefhebbers van zoetigheid: de cateraar kan ook desserts in Oss bezorgen. Overweeg eens een dessertfeest te organiseren? Dit is een groeiende trend. In plaats van traditionele hartige hapjes kunt u genieten van overheerlijke zoete taarten en desserts. Genieten!

Kwaliteitsgarantie

Wat u ook via onze website bestelt, alle gerechten worden met zorg en toewijding bereid. Daarnaast worden al onze bereidingen vervaardigd volgens strenge hygiënische voorschriften. Wij nemen hygiëne serieus en garanderen de kwaliteit van de cateraars waarmee wij samenwerken.

Hoe werkt het?

Met behulp van onze website kunt u de gewenste catering kiezen. U kunt ervoor kiezen om deze onmiddellijk te bestellen of om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Een van onze cateraars zal vervolgens contact met u opnemen om de bestelling en uw specifieke wensen te bespreken. Tijdens de dag van uw feest, evenement of party zullen de gerechten worden bezorgd op de door u opgegeven locatie.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.